9 Şubat 2009 Pazartesi

Dar Gelirliyi Konut Sahibi Yapacağım!

İlk icraatım TOKİ ile yürütülen projede revizyona gitmek olacak

Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, Proje, insanların gönlüne girme ve insanlarının ihtiyaçlarını gidermek için yapıldığını söyledi. Fadıloğlu, projelerinde buna dikkat edeceğini ifade ederek, "Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumda, ilk icraatım TOKİ ile yürütülen projede revizyona gitmek olacak. Dar gelirlilere 1+1 ve 1+2 konutlar yaparak, ilçedeki gecekondulaşmaya son vereceğim" dedi.

Daha önce de güzel projelere imza atma imkanımız oldu

Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı yaptığını ve belediyeciliğe yabancı olmadığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi�nde danışmanlık yapmış olmasının kendisine mutlaka artıları olacağını belirten Fadıloğlu, "Çok iyi deneyimlerimiz oldu. Güzel projelere imza atma imkanımız oldu. Makro projelerle ilgili olarak devamlı çalıştık. Örneğin Tugay yolu çok büyük bir projedir. Oranın Beylerbeyi�ne Organizeye bağlanması önemli bir projedir" dedi.

Gecekondulaşmaya son vereceğiz!

Şehitkamil 2. bölge, imarlı ve imarsız bölge gibi görüldüğüne işaret eden Fadıloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İmarsız bölgedeki sıkıntı yine benim düşüncem bizden kaynaklı. Devlet vatandaşın ihtiyacını vatandaştan önce görüp yerine getirirse vatandaş o yanlışı yapmaz. Mevcut belediye başkanımızın yapmış olduğu TOKİ ile bir anlaşma var, 1300 konutluk bir anlaşma. Başkanlığı aldıktan sonra hemen revizyona gidip 1+1 maksimum 2+1 konutlar halinde planlayıp gerçek ihtiyaç sahiplerini uygun ve ucuz şartlarda ev sahibi yapacağız. Tek odalı gecekondularda yaşayan insanlarımıza insanca yaşama imkanı sunacağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder