9 Şubat 2009 Pazartesi

Rıdvan Fadıloğlu Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışındaydı

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Şehitkamil ilçesinde Metin Özkarslı'nın yerine aday gösterilen Rıdvan Fadıloğlu, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir'de Asım Güzelbey'in danışmanlığını yapan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye başkanlığına aday gösterilmesi üzerine düşüncelerini aktardı ve "hepimize hayırlı olsun"dedi. Fadıloğlu, AK Parti'nin çok büyük bir parti olduğunu söyleyerek "Gaziantep'te daha yapacak çok işimiz var. Şehitkamil ilçesinde hizmetler devam edecek. Hep birlikte el ele vererek önce seçimi kazanmak, sonra da projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz"dedi.

MEVCUT BAŞKANLAR GÜZEL HİZMETLER YAPTI

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında yaptığı konuşmada Fadıloğlu, Merkezi hükümetle yerel idare birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: " Merkezi hükümette yapılan çok güzel projeler var. Hizmetlerimizi vatandaşlarımız gayet net görüyor. Geçmiş dönemde yapılan hizmetlerin bu, 5 yıl içinde katlanarak büyüdüğünü hepimiz gözlemledik... Mevcut görev yapan Belediye Başkanı arkadaşlarımız güzel hizmetler yapmıştır. Devam eden projeler var. Eksik kalanlar var. Bunların tamamlanması söz konusudur."

BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ

Bunun bir nöbet değişimi olduğunu ifade eden Fadıloğlu, "Tabi herkesin kendine göre bir bakış açısı var, bir misyonu var. Biz, daha farklı boyuttan bakarak daha farklı şeyler yapacağız. Ana unsur halka hizmet edebilmek, halkın gönlüne girebilmek. O yüzden kim belediye başkanı olmuş projeler nedir diye tartışmayacağız. Proje, insanın gönlüne girmek, proje insanın ihtiyaçlarını gidermek" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder