9 Şubat 2009 Pazartesi

Rıdvan Fadıloğlu Çıksorut 2. Bölge Seçim Bürosunun Açılışındaydı

Birlik ve Beraberlik İçersinde Hizmete Devam Edeceğiz

Ak Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil halkına hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve 29 Mart'ta hizmetlerin durmadan devam edeceğini söyledi. Mevcut Başkan Metin Özkarslı'ya destekleri için teşekkür eden Fadıloğlu, "Ak Partide makam küskünlüğü olmaz. Başkanımız 5 yıl başarıyla hizmet verdi. Şimdi bayrağı bize devrediyor ve destekliyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

ÇIKSORUT 2. BÖLGE SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Ak Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, önceki gün Çıksorut 2. Bölge seçim bürosunun açılışına katıldı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı açılışa çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Seçim bürosunu dolduran yüzlerce partili Ak Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu'nu büyük bir coşku ile karşıladılar.

GÜZEL: 29 MART'TA ZAFERLE AYRILACAĞIZ

Seçim bürosunda yapılan toplantıda açılış konuşmasını Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel yaptı. Güzel, Çıksorut bölgesinin pozitif enerjisinin tüm bölgelere olumlu yansıdığını belirterek, "Yeni bir zafere hep birlikte yürüyoruz. Hükümetimizin ekonomi, sağlık ve eğitimde yaptıkları ortada. Belediyelerimiz başarılı bir 5 yıl geçirdi. Şimdi yerel yönetimlerde de hizmetlerin devamı için birlik ve beraberlik içerisinde seçime gidiyoruz dedi.

FADILOĞLU: HEP BİRLİKTE BAŞARMAYA MECBURUZ

Ak Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ise, Ak Parti'nin tabanından geldiğini ve Gaziantep'in sorunlarını yakından bildiğini belirterek, "Şehitkamil İlçesinin sorunlarıyla ilgili mevcut başkanımız Metin Özkarslı ile istişare etmek suretiyle yarım kalan projeleri tamamlayacağız. Bunun yanı sıra, halkımızla birlikte sorunları yerinde tespit ederek, doğru bölgelere doğru projeleri uygulayacağız. Çıksorut bölgesi gerçekten tüm seçimlerde önemli rol oynadı. Buradaki sinerji bizleri pozitif enerji aşılıyor. Bu nedenle ilginize teşekkür ediyor. Seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şunu biliyoruz ki, 29 Marta'ta bir zafer yaşayacaksak, bu sizlerin eseri olacaktır. Mahalle muhtarıyla, mahalle temsilcisiyle, gençlek ve kadın kollarıyla ve tüm partililerimizle yeni bir zafer bizleri bekliyor. Çünkü, bizler başarmaya mecburuz" diye konuştu.

ERDOĞAN: ARTIK TÜRKİYE'DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise konuşmasına hükümetin bazı önemli icraatlarını anlatarak başladı. Erdoğan, Ak Partinin hortumları kesmesinden ve yoksullukla mücadelesinden bazı kesimlerin rahatsız olduğuna dikkat çekerek, "Hizmetlerimize gölge olmaktan başka bir şey yapmayan muhalefeti halk görüyor. Bu değerlendirmeye geçmişte olduğu gibi, 29 Mart'ta en güzel şekilde yapacaklardır. Ak parti bir dönemi kapamış ve yeni bir dönem açmıştır. Bu değişim elbetteki Türkiye'nini önünü açmıştır. Bu milletin haksızlığa, adaletsizliğe başkaldırışı var. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Ak Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel ve partililer Değirmiçem Uzay Çatılı Pazer yerindeki esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder