17 Şubat 2009 Salı

Rıdvan Fadıloğlu Köyleri Ziyaret Etti!

Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Sof köylerini ziyaret etti. Burada köylülerin evlerine misafir olan Fadıloğlu, buradaki vatandaşlarla sohbet ederek, görüşlerini aldı. Fadıloğlu, gördüğü ilgi karşısında hep beraber 29 Mart’ta zaferle ayrılacaklarını söyledi.
29 Mart Yerel seçimlerine doğru çalışmalarını aralıksız olarak sürdürün Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel sof köylerini ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in de katıldığı köy ziyaretlerine partililerde büyük ilgi gösterdiler. Köydeki vatandaşlar, Ak Pari döneminde köylerinin asfalt ve kilit taşı ile tanıştığını belirterek, 29 Mart’ta destek sözü verdiler.
Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindekiler önce Dımışkılı köyünü ziyaret ettiler. Daha sonra Karadede, Zülfikar, Işıklı köylerine uğrayan Fadıloğlu ve İlçe teşkilatı aşmam üzeri ise diğer çevre köyleri ziyaret ettiler. Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, halkın Ak Parti’ye olan ilgisinin ve sevgisinin aynen devam ettiğini açıkça gördüklerini belirtti.
Köydeki vatandaşların sorunlarını, taleplerini yerinde görerek dinlemenin faydalı olduğunu ifade eden Fadıloğlu, “Amacımız, sorunları yerinde görerek kalıcı çözümler üretmektir. Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. Bu nedenle mevki ve makamlar bizim için söz konusu değildir. Burudan bizleri son derece güzel karşılayan köy muhtarlarımıza, köy halkımıza şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder