9 Şubat 2009 Pazartesi

Rıdvan Fadıloğlu Projelerinden Bahsetti

Rıdvan Fadıloğlu, seçim beyannamesi hazırlıklarını tamamladığını, beyannamede rutin işlerin olmayacağını kaydetti.

Fadıloğlu, "5 yıllık süreç içerisinde, belediyenin gelir kaynakları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak projeleri gerçekleştireceğiz. Belediyenin yapmakla mükellef olduğu rutin işlemler bu beyannamede zikredilmeyecek. Farklı boyuttan ne getirilebiliri yazacağız, her senenin sonunda kısa, orta, uzun vadeye göre hesabımızı vereceğiz. Bir yılın sonunda şunu taahhüt etmiştik. Şunu bitirdik diyebilmek adına 5 senin sonunda da seçim beyannamemizi önümüze koyup yaptıklarımızı işaretleyip yapamadıklarımızı da, neden yapamadığımızı da halkımızla paylaşacağız" dedi.

Seçimi sonunda parti rozetimiz bir kenara çıkacak!

Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, seviyeli bir seçim kampanyası geçirmeyi dilediğini, tüm rakiplerine aynı saygı ve ciddiyetle yaklaştığını belirtti.

Fadıloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Herkesi rakip olarak görmek zorundasın. Karıncayı bile hesaba almazsan hata yaparsın. Biz rakiplerle uğraşmıyoruz. Kendi yapacaklarımızla uğraşıyoruz. Kendimizi halkımıza tanıtma için uğraşıyoruz. Yapacaklarımızı izah ettiğimiz takdirde halkımızın bize güveneceğine inanıyorum. Tek istediğim şey, seviyeli bir seçim kampanyasının olması. Bu dönemde diğer aday arkadaşlarında tatlı bir rekabet çerçevesinde hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Amaç bir, onlarda bu memlekete hizmet etmek istiyorlar. Bizde bu memlekete hizmet etmek istiyoruz. Seçmen hangimizi layık görürse ona olur verecek o arkadaşımız görev alacak. Ve seçimin sonunda parti rozetimiz bir kenara çıkacak. Biz o bölgedeki tüm halkımızın Belediye Başkanı olacağız. Kesinlikle bir ayrımcılığımız söz konusu olamaz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder