18 Mart 2009 Çarşamba

FADILOĞLU: HALKIMIZIN İLGİSİNE VE SEVGİSİNE LAYIK OLACAĞIZ

k Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, seçim çalışmalarında gittikleri tüm bölgelerde vatandaşların sevgisi ile karşılaştıklarını söyledi. Halkın bu ilgisine layık olmak için çalışacaklarını belirten Fadıloğlu, "29 Mart'ta Şehitkamil'in hizmet kervanı yürümeye devam edecek. Halkımız istikrar istiyor. Bizde bu destekle 29 Mart'ta yeni bir zafere hazırlanıyoruz" dedi. 29 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkanı adayı Rıdvan Fadıloğlu, önceki günde Yaprak, Çakmak ve Nizip caddesi esnafını ziyaret etti.

Büyük bir kalabalıkla eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlere çevre sakinlerde büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinleyen Fadıloğlu, "Halkımızın tek isteği güler yüz ve ilgi. Ak Parti ismi zaten halkımızı heyecanlandırıyor. 29 Mart'ta büyük bir oy alacağımızı düşünüyoruz. Gittiğimiz tüm yerlerde memnuniyet daha Fazla. Tabiî ki ufak tefek sorunlarda dile getiriliyor. Ancak bunlar çözülmeyecek şeyler değil. İnşallah göreve geldiğimizde halkımızdan dinlediğimiz sorunları tek tek yerine getireceğiz" dedi.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel ise, gezi sırasında yaptığı açıklamada 29 Mart'ta büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi. Diğer tüm semtlerde olduğu gibi Yaprak, Nizip ve Çakmak mahallesi sakinlerinin de Ak Parti'ye gönülden destek verdiğine dikkat çeken Güzel, "Halkımız Ak Parti"ye güveniyor. Çünkü partimiz daha önceki seçimlerde halkımızın güveninin boşa çıkartmadı ve büyük değişişimler yaptı. Bu nedenle halkımız çoktan kararını vermiş. Gaziantep Ak Belediyelerle marka şehirlerarasında yükselişini sürdürmeye devam edeciktir." Diye konuştu.

Fadıloğlu ve Güzel, gezi sonrasında kendilerine yakın ilgi gösteren Yaprak, Nizip ve Çakmak mahallesi esnfaına teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder