13 Mart 2009 Cuma

AK PARTİ GAZİKENT SEÇİM BÜROSUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Gazikent seçim bürosu, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de katılımıyla hizmete açıldı. Gazikent sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği seçim bürosu açılışında Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, konuşmasında davanın seçim davası değil, hizmet davası olduğunu belirterek, tüm Gazikentli'leri Ak Parti'ye çağırdı.

29 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Ak Parti adayları, Gazikent, seçim bürosu açılışında buluştular. Adeta bir miting havasında geçen seçim bürosu açılışına Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve partililer katıldı.

Vatandaslarin genel anlamda, rutin belediye hizmetleriyle ilgili talepleri oldugunu belirten Fadiloglu, Gazikent seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti davasının milletin davası olduğunu belirterek sözlerine başladı. Ak Parti'inin gerek genelde ve gerekse yerelde yapılmaz denen projeleri hayata geçirdiğine dikkat çeken Fadıloğlu, "İnsanlarımızın hayali Ak Parti ile gerçeğe dönüştü. Hizmette istikrarın devam etmesi için, 29 Mart'ta Ak Parti ile devam demeliyiz. Çünkü, artık kimsenin zaman kaybına tahammülü yok. Halkımız hizmet istiyor" dedi.

Şehitkamil'de sorunun değil, çözümün merkezi olmaya aday olduklarını belirten Fadıloğlu, "Bizim mevki makam kavgamız olmadı, olmayacaktır da. Mevcut başkanımızda bizle beraber çalışıyor. Biz seçildiğimiz takdirde halkımızın sorunlarını çözeceğiz. Tüm insanlarımıza eşit bir hizmet sunucağız. Rutin hizmetler yzaten yapılır. Biz ilçemize ilkleri yaşatmak istiyoruz. Ama ilk önceliğimiz halkımızın sosyal yaşamdaki acil sorunlarını çözmektir" diye konuştu. Fadıloğlu, bugüne kadar yapmış oldukları gezide halkın büyük ilgisi ile karşılaştıklarını ve 29 Mart'ta rekor bir oy alacaklarını da sözlerine ekledi.