30 Mart 2009 Pazartesi

Şehitkamil Hizmeti Seçti!

Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil'e Teşekkür Ediyor!

Halkımızın yüce iradesi bir kez daha tecelli etti ve Ak Parti 2009 Mart yerel seçimlerini Gaziantep Büyükşehirde ve Merkez ilçelerin tümünde açık ara önde tamamladı. Ayrıca Şehitkamil halkı 2004 seçimlerine göre oyunu %5.24 puan arttırarak %51.23 gibi büyük bir oy yüzdesiyle yine Ak Parti dedi. Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil Halkına kendisini bu göreve layık gördüğü için teşekkür etti...

Şehitkamil Belediye Başkanlığını kazanan Rıdvan Fadıloğlu, "Bundan sonra iş hayatım olmayacak. İşim artık belediye olacak. 1825 günlük bir maratona çıkıyoruz" dedi.

Büyük bir kalabalıkla eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlere çevre sakinlerde büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinleyen Fadıloğlu, "Halkımızın tek isteği güler yüz ve ilgi. Ak Parti ismi zaten halkımızı heyecanlandırıyor. 29 Mart'ta büyük bir oy alacağımızı düşünüyoruz. Gittiğimiz tüm yerlerde memnuniyet daha Fazla. Tabiî ki ufak tefek sorunlarda dile getiriliyor. Ancak bunlar çözülmeyecek şeyler değil. İnşallah göreve geldiğimizde halkımızdan dinlediğimiz sorunları tek tek yerine getireceğiz" dedi.

Fadıloğlu halkın istikrar ve güvenden yana tavır koyduğunu söyledi. AK Parti'nin bu güne kadar neler yaptığının ortada olduğunu belirten Fadıloğlu., "Geçmiş başkanlarda bunu bir nöbet değişimi olarak değerlendirdiler. İnandılar güvendiler. Kendimizi ifade etmek için verdiğimiz beyanatları halkın gönlünde tutmasından dolayı böyle bir olumlu bir sonuç ortaya çıktı " dedi.

Fadıloğlu, bundan sonraki dönemde kişiliğinde bir değişiklik olmayacağının altını çizdi. Fadıloğlu, "Bundan sonra omuzlarına daha çok yük yüklenmiş bir Rıdvan Fadıloğlu olmuş olacak. Artık 1825 günlük bir maratona çıktık. Seçim kampanyasında yorulmadım. Başarılı bir seçim kampanyası götürdük. Seviyeli bir yarış oldu. Sistemli, planlı yaşayan bir insandım bundan sonra da sistemli planlı yaşayacağım. Artık işim belediye olacak. Memleketim için en iyisini yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

Fadıloğlu'nun modern projelerini görmek için tıklayın »