18 Mart 2009 Çarşamba

FADILOĞLU: SORUNLAR SÜMEN ALTI OLMAYACAK

Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların belediye ile ilgili sorunlarının anında çözüme kavuşturulması için teknolojik alt yapıyı oluşturacaklarını söyledi. Sorunların ilgili müdürlüklerin bilgisayarında anında görüneceğini belirten Fadıloğlu, "Çözümün merkezi olacağız. Halkımız güler yüzle belediyemize gelecek ve güler yüzle uğurlanacaktır" dedi.

Ak Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde İrbahım şehir, Arıl ve Bilek mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlara yapacağı projeleri anlattı. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Başkan adayı Fadıloğlu'na ilçe teşkilatı ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Uygulayacakları yöntemde teknolojik imkanları sonuna kadar kullanacaklarını kaydeden Fadıloğlu şunları söyledi: "Çağımız teknoloji çağı. Bu çağa ayak uydurmak zorundayız. Teknolojinin sosyal yaşamı kolaylaştıran tüm metodlarını belediyemizde de uygulayacağız. Örneğin sorunların çözümü konusunda bilgisayar ağları kurarak, ilgili sorunun anında ilgili müdürlüğün bilgisayarında görünmesini sağlayacağız. Vatandaşımız elinde evrak dolaşmayacak. Sorunu anında çözülecek ve çözülmüyorsa gerekçeli şekilde anlatılacaktır. Bu sayede halkımıza kesintisiz ve hatasız bir hizmet sunacağız" dedi. Fadıloğlu, seçim beyannamesinde yapabilecekleri projeleri anlattıklarını ve yapamayacakları şeyi söz vermediklerini de sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder