9 Şubat 2009 Pazartesi

Rıdvan Fadıloğlu'ndan Proje Harekatı

AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, halkla kucaklasan bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduklarını belirterek, "Ortadoğu'nun merkezi olan Gaziantep'i modern ve Avrupai bir kent yapabilmek için göreve talip olduk. Teşkilatımız ve Şehitkamil halkının desteği ile Şehitkamil'i el ele vererek, daha modern ve yaşanabilir metropol bir ilçe görüntüsüne büründürmek istiyoruz. Sosyal tesisleriyle, yeşil alanlarıyla, örnek sokaklarıyla ve caddeleriyle, insanların severek yaşayacağı bir Şehitkamil sözü veriyoruz" dedi. Fadıloğlu, mevcut Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın deneyimli bir başkan olduğunun altını çizerek, "Metin başkanımız, görevi süresince çok güzel hizmetler yaptı. Aynı hizmeti arttırarak ve yeni projelerle zenginleştirerek; siz değerli Şehitkamil halkına hizmete devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİTKAMİL ÖRNEK İLÇE OLACAK

Şehitkamil Belediyesi'nin sadece Gaziantep'in değil Türkiye'ninde örnek alacağı bir ilçe haline getirmek için ellerini taşın altına koyduklarını belirten AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, "Partimiz ve teşkilatımız bize güvenerek, bu göreve uygun buldu. Simdi Şehitkamil halkının da güvenini kazanarak, halka hizmetin hakka hizmet bilincini kendime düstur edineceğim. Şehitkamil halkını güzel günlerin beklediğinin altını çiziyorum ve onların desteğini bekliyorum" diye konuştu.

FADILOĞLU, MODERN PROJELERLE GELİYOR

AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Fadıloğlu, biz yerel belediyeciliği çok iyi biliyoruz. Yıllardır Gaziantep'in için bir çok çalışmalarda yer aldıklarını belirterek, söyle konuştu: "Partimizin belediye başkanlarını yaptıkları gözle görülür hizmetlerle Gaziantep'in çehresini değiştirdiler ve herkesin takdirini kazandılar. Ben ve ekibim kısmet olursa, hazırladığımız ve tespit ettiğimiz projelerle bu hizmeti daha arttırarak devam ettirmek niyetindeyiz. Bunun için özveriliyiz, kendimize güveniyoruz ve halkımızın bize bu fırsatı vereceğine inanıyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder